Met de blik gericht op nu en de toekomst.

 

Zoek je een systemische coach of trainer? Iemand die stil staat bij de dynamieken en het contact met kinderen in je gezin of op je werk? Dan ben je aan het juiste adres. 

Opvoeden en de ontwikkeling (fases en/of stoornis) van kinderen dagen soms enorm uit. Moet je je zorgen maken? Ben je wel helpend bezig of heeft je kind een andere aanpak nodig? Zitten jullie als ouders of collega’s niet op een lijn en geeft dat spanning? Word je gedaagd in het vinden van harmonie, het omgaan met alledaagse perikelen en jouw wensen en grenzen? Kan je liefdevolle en  professionele ondersteuning gebruiken?

Je bent van harte welkom.

Hoe weet je nou of je aan het juiste adres bent? Wij geloven in het volgen van jouw gevoel en een dosis gezond verstand. Door een eerste stap te zetten kom je – vanuit die beweging – bij inzicht en weten. Bij de eerste afspraak maken we kennis en ervaar jij. We onderzoeken samen jouw coachvraag en de begeleiding begint meteen. Al na de eerste afspraak ben jij een stap dichter bij jouw verlangen en bepaal je of en wanneer een vervolgafspraak fijn is. Uiteraard geven wij ook hierin ons advies. Woon je ver weg en heb je een vraag of casus die je wilt voorleggen? We bieden ook de mogelijkheid voor een bel/mail/skypetraject. Neem hier contact op.