Verandering

Klik hier om over de verandering te horen 

 

 

Inspirituals is vanuit onze gezamenlijke passie voor de ontwikkeling van kinderen en verbinding ontstaan. Deze passie en manier van leven hebben wij geïntegreerd in ons werk: oprecht, luisterend en oordeelloos – waarbij het kind centraal staat. Een omgeving waarin kinderen kind kunnen zijn en zich kunnen ontwikkelen in hun eigen tempo richting hun dromen.

Aandacht met aandacht – voor wat er ècht toe doet

Juist de aandacht met aandacht voor dat wat er ècht toe doet heeft ons doen besluiten om nog meer vanuit onze eigen passie en specialisatie te werken. Na jaren liefdevol en gepassioneerd vanuit Inspirituals te hebben samengewerkt begeleiden we jou en je gezin voortaan vanuit onze eigen bedrijven – waarbij je ons vast en zeker ook nog samen tegen komt op je pad. Nieuwsgierig? Sonja deelt hieronder over Free Mind Coaching en Janneke over Live Your InnerVoice. Let’s stay connected. 

Contact Sonja: https://www.sonjagrootes.nl/contact

Contact Janneke: https://jannekekemner.nl/contact/

We zijn heel betrokken bij het kind. Op vroege leeftijd nemen we als kind (on)bewust beslissingen. Uit loyaliteit en het verlangen er bij te horen en geliefd te zijn. Dit geldt voor jouw kinderen of de kinderen waar je mee werkt, maar zeker ook voor het kind in jouzelf. Want die is er ook ☺

Als je echt contact kan maken met het kind – dan ben je vrij en verbonden.

Tijd is kostbaar en kan je maar één keer uitgeven. Uiteraard heb je als ouder veel verantwoordelijkheden en … daarmee ga je soms ook ongemerkt voorbij aan de momenten die er zo toe doen. Je doet je dingen op de automatische piloot en de gezinsleden leven langs elkaar heen. Voor je het weet zijn je kinderen groot. Omgaan met de nieuwe ‘schermgeneratie’ is een uitdaging. Je voelt en weet dat je het anders wilt, bewuster opvoeden en je kind voldoende bagage meegeven om zelfstandig en zelfbewust te leven en beleven, maar je weet niet hoe. Inspirituals biedt je handvatten om aandacht met aandacht te schenken aan elkaar en aan je kinderen. Hoe? Je krijgt ondersteuning bij:

  • Het vinden van een fijne balans
  •  Kennis en vaardigheden om plezierig contact te hebben met je kinderen
  •  Het verkrijgen van zicht op de huidige knelpunten met een plan van aanpak richting de gewenste verandering
  •  Antwoord op vragen rondom de ontwikkeling van je kind(eren) 

Neem afscheid van gedoe en verwelkom quality time

 

 

Met speciale aandacht kan je momenten veranderen in bijzondere momenten.  Momenten die er ècht toe doen. Daarom coachen & trainen wij met veel liefde en toewijding vanuit oprecht en diep contact. Want soms loopt het anders dan jij wilt. Misschien twijfel je aan je relatie, maak je je zorgen om je kinderen of zit je verre van lekker in je vel. Dan heb je iemand nodig die echt luistert en jou helpt om bij de antwoorden in jezelf te komen – bij jouw wijsheid, weten en weg.

Je kan bij ons terecht met vragen rondom de ontwikkeling en het gedrag van het kind

Met rituelen, systemische inzichten en praktische vaardigheden leer je hoe jij vanuit jouw essentie kan leven. Je zal een steeds intensere verbinding ervaren met je eigen wijsheid en intuitie en vandaaruit met alles en iedereen om je heen. Door vanuit andere perspectieven te kijken en ervaren kom jij bij al jouw mogelijkheden.