Inspiratie Tempel

Door en met vrouwen

Eén keer per maand organiseren we een avond voor, door en met vrouwen rondom een thema. We komen bijeen in een fijne bedding om te delen, elkaar te verrijken en inspireren met ervaringsverhalen, vragen, een filmfragment,  gedicht, creativiteit. Een laagdrempelige manier om elkaar te ontmoeten en even de tijd voor jezelf te nemen uit de hectiek van alle dag…

De avond opent deuren naar elkaar, samenwerkingsverbanden, ideeën en nog veel meer.

Systemische avonden

Opstellingen: familie- en organisatieopstellingen

Opstellingen laten zonder veel woorden zien wat onbewust jouw gedrag stuurt. Eenvoudig en doeltreffend worden terugkerende patronen, waar je in vastloopt, zichtbaar en ontstaat beweging. Een opstelling raakt de essentie, jouw kern, waardoor jij helderheid ervaart en in het hier en nu nieuwe stappen kunt zetten. Opstellingen hebben transformerende impact op jou en daarmee op je dierbaren en je werk.

Voorbeelden van vragen voor een opstellingsritueel:

  • Verwarring ervaren tussen denken en voelen, willen en doen
  • Strijd met je (stief) kinderen
  • Gevoel van onzekerheid of verdriet zonder het echt te kunnen duiden
  • Onduidelijke lichamelijke klachten
  • Het ervaren van onrust
  • Een extreem verantwoordelijkheidsgevoel hebben, ook voor datgeen waar je niet verantwoordelijk voor bent
  • Relatieproblemen
  • Kortom vragen op het gebied van gezondheid en pijn, werk, liefde en geluk.

Liefdevol opvoeden dat wil toch iedereen? Hoe komt het dan toch dat de omgang met je kinderen soms een hele uitdaging is? Ze weten precies op welke knoppen te drukken om jou te raken. Zonder aanwijsbare reden beland je in strijd en denk je ‘Dit moet toch ook anders kunnen?’ We horen zo vaak ouders zeggen ‘Mijn kind kwam helaas zonder gebruiksaanwijzingen…’ of ‘Had ik maar geweten wat ik nu weet, dan had ik het anders gedaan.’ En precies dìt is de reden dat wij bijeenkomsten organiseren over opvoeding en de ontwikkeling van kinderen. Zonder gebruiksaanwijzing maar met kennis en inzicht ervaar jij vrijheid om liefdevol op te voeden.

Tijdens de bijeenkomsten kom je in contact met andere ouders rondom een thema. Er is ruimte om je persoonlijke vragen in te brengen. Je kan daarnaast inspiratie en onze deskundige input verwachten. De sfeer is ontspannen en oordeelloos.